Nederlands
 


NéBé products is sinds 1994 fabrikant/leverancier van de New Generation Roadbooks. Vooral in de motorwereld is het NéBé roadbook een begrip.

Politie – Marechaussee – KNMV – NVVM – en vele andere motororganisaties, evenals duizenden particuliere motorrijders maken gebruik van ons roadbook. NéBé levert drie modellen roadbooks voor motoren en heeft ondertussen meer dan 65 verschillende RVS montagesets in haar programma.

Het kleinste model roadbook is thans ook voor de fiets leverbaar, samen met een speciaal ontworpen montageset passend op alle 22 mm fietssturen. De montageset is voorzien van dempers om ongewenste trillingen tegen te gaan. In tegenstelling tot de motorfietsen wordt het fietsroadbook compleet geleverd inclusief montageset en gereedschap.

Op deze internetpagina’s krijgt u aan de hand van foto’s te zien op welke manieren u de montageset met bijgeleverde imbussleutel kunt monteren op uw fietsstuur.

Wij adviseren u niet te rijden zonder bovenkap, bij het afstappen of vallen kunnen de scherpe punten letsel veroorzaken. Het roadbook is gemaakt van Lexan® en kan het beste worden schoongemaakt met een natte doek.

Wij hebben diverse internet-adressen geselecteerd waarmee u uw fietstocht kunt samenstellen. Nadat u een route heeft samengesteld of deze heeft ontvangen van uw reisorganisatie, kan de reis beginnen.

U kunt naar wens de draairollen rechts of links monteren. Bij de motorfietsen is dit altijd links omdat aan de rechterzijde de gashandel zit. Bij het maken van uw keus verdraait u het hele roadbook dus met grondplaat. Wanneer u de draairollen rechts kiest,zit de waarschuwingssticker van de bodemplaat op de kop.

 
NéBé Motorservice | Noorder Parallelweg 32 | 6881 RX Velp (Gld)
Tel. (026) 36 49 879 | Fax: (026) 36 41 978 | Mobiel: (06) 53 75 63 29 | E-mail: nebe.motorservice@wxs.nl